06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Back-on-Track sessie

Weet je wat je anders wilt, maar lukt het je steeds niet? Lukt het je maar niet om jouw verlangen te realiseren?

Op welk gebied in jouw leven loop je nu vast? Op welk gebied in jouw leven heb je moeite om het gewenste resultaat te manifesteren. Het kan in je relatie, financieel, werk, familie of gezondheid zijn. Het kan van alles zijn, iets zit vast, waardoor je blijft herhalen wat je doet.

Je hebt bv. het verlangen naar een fijne relatie, maar je trekt steeds de verkeerde partners aan, of bazige werkgevers. Je wilt je happy voelen, tevreden, maar op een of andere manier kan je je patronen niet doorbreken. Heel vaak hoor je jezelf zeggen: “Heb ik weer!”

EFT Amsterdam Lo van Beers

Het goede nieuws is dat je hier iets aan kan doen. Je kan iets doen aan de (onbewuste) emoties en patronen die jouw saboteren om daar te komen waar je graag wilt zijn. Deze blokkades draaien vaak op volle toeren op de achtergrond en bepalen, vaak onbewust, de koers van jouw leven. Hierdoor kan je je een “slachtoffer” voelen en de schuld geven aan de omstandigheden.

Maar als ik jou nou eens zeg, dat je geen slachtoffer bent, maar een vibratie van je oude emoties en patronen? En dat jij je hiervan kan bevrijden? Als je deze blokkades in open vizier hebt, kan je ze aanpakken en opruimen, waardoor je vibratie verandert en je kijk op de buitenwereld ook.

De Wet van Aantrekkingskracht zegt: ” Wat je uitzendt trek je aan”. 

Wil jij weten wat jij (onbewust) uitzendt, waardoor je niet het leven op de rails kan krijgen wat je graag wilt? Boek dan een gratis Back-on-Track sessie. In deze sessie gaan we op zoek naar emotionele blokkades die jou tegenhouden, zodat jij weer bewust aan het stuur kan gaan staan om de keuzes te maken die jou dichter naar jouw doel brengen.

Wil je precies weten wat je tegenhoudt, en hoe je die wissel om kan zetten? Boek dan een gratis sessie!

Ik zet je graag weer op het juiste spoor, jouw spoor 🙌

#leefjelevenopeigenwijze

    Duur: 30 minuten
    Online via beeldbellen