06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Stel je vraag of boek je sessie (met 1,5 m afstand of online via beeldbellen). Ik neem zo snel mogelijk contact met je op (also in English).

EigenWaarde begint met investeren in jezelf. 

Eerst liever bellen?

Neem gerust eerst telefonisch contact op. Soms wil je eerst even met iemand sparren en niet gelijk een sessie ingaan. Of soms vind je het prettiger om eerst iemands stem te horen alvorens je een sessie boekt. Of wil je gewoon vrijblijvend je vraag voorleggen. Bel gerust, of laat via de email weten dat je graag teruggebeld wilt worden.

 

CONTACT

Lo van Beers
Paramaribostraat 66-1h
1058 VM Amsterdam
06 41638814
info@eftamsterdam.nl

Sessies zijn online of face to face. Tijdens coronatijd zit jij op 1,5 meter afstand, op de plek van “degene die je meeneemt”.

Bereikbaarheid
Auto: afslag s106, parkeergeld 4,50 per uur
Openbaar vervoer: Tram 1, 7, 17 en bus 15, 18

De sessies zijn informeel, laagdrempelig en professioneel. Niet alleen omdat dit bij mij past, maar ook omdat als jij je veilig voelt, je de grootste stappen kan maken. Ons lichaam is namelijk niet bereid om stress en problemen los te laten als we ons niet veilig voelen.

Voorkomen is beter dan genezen. Mijn advies: Loop niet te lang rond met je probleem. Je bent echt niet de enige die tegen dingen aanloopt, ook al kan dat wel zo voelen.

Blijkbaar (in jouw perceptie) weet iedereen hoe hij met zijn leven moet dealen en jij niet. Vergelijk jezelf niet met anderenProblemen zijn menselijk, iedereen krijgt in zijn leven te maken met stress, verandering en/of moeilijke situaties.

Velen van ons vinden dat we onze problemen zelf moeten kunnen oplossen en ‘schamen’ ons er soms voor dat dat niet lukt. Hierdoor tobben we onnodig langer dan nodig is. Aarzel niet en bel om te kijken of ik jou met jouw probleem kan helpen.

Het leven is een proces, we gaan van A naar Z. In het engels spreken ze over process en processing. Soms moet (!) je tijdens het proces even stil staan om de dingen te verwerken.