06 41638814 Dutch*English*Skype info@eftamsterdam.nl

Sessions also in English. Boek een sessie, stel je vraag of bel, (WhatsApp) 06 41638814

CONTACT

Lo van Beers
Paramaribostraat 66-1h
1058 VM Amsterdam
06 41638814
info@eftamsterdam.nl

EigenWaarde begint met investeren in jezelf. Elke investering die je doet in jezelf, is een investering die je meeneemt voor de rest van je leven.

Sessies zijn 1 op 1 face tot face of via skype, vraag naar de mogelijkheden. Sessions are also in English. 

De sessies zijn informeel, laagdrempelig en professioneel. Niet alleen omdat dit bij mij past, maar ook omdat als jij je veilig voelt, je de grootste stappen kan maken. Ons lichaam is namelijk niet bereid om stress en problemen los te laten als we ons niet veilig voelen.

Voorkomen is beter dan genezen. Mijn advies: Loop niet te lang rond met je probleem. Je bent echt niet de enige die tegen dingen aanloopt, ook al kan dat wel zo voelen. Blijkbaar (in jouw perceptie) weet iedereen hoe hij met zijn leven moet dealen en jij niet. Vergelijk jezelf niet met anderen. Problemen zijn menselijk, iedereen krijgt in zijn leven te maken met stress, verandering en/of moeilijke situaties. Velen van ons vinden dat we onze problemen zelf moeten kunnen oplossen en ‘schamen’ ons er soms voor dat dat niet lukt. Hierdoor tobben we onnodig langer dan nodig is. Aarzel niet en bel om te kijken of ik jou met jouw probleem kan helpen.

Het leven is een proces, we gaan van A naar Z. In het engels spreken ze over process en processing. Soms moet (!) je tijdens het proces even stil staan om de dingen te verwerken. Door de combinatie van coaching, counselling en EFT kan ik jou zowel in het proces als bij de processing begeleiden.