06 41638814 Dutch/English info@eftamsterdam.nl

CONTACT

Lo van Beers
Paramaribostraat 66-1h
1058 VM Amsterdam
06 41638814
info@eftamsterdan.nl

Sessions also in English. Boek een sessie, stel je vraag of vraag een GRATIS 20 minuten consult aan. Of bel, WhatsApp 06 41638814

Voorkomen is beter dan genezen. Mijn advies: Loop niet te lang rond met je probleem. Je bent echt niet de enige die tegen dingen aanloopt, ook al kan dat wel zo voelen. Blijkbaar (in jouw perceptie) weet iedereen hoe hij met zijn leven moet dealen en jij niet. Vergelijk jezelf niet met anderen. Problemen zijn menselijk, iedereen krijgt in zijn leven te maken met stress, verandering en/of moeilijke situaties. Velen van ons vinden dat we onze problemen zelf moeten kunnen oplossen en ‘schamen’ ons er soms voor dat dat niet lukt. Hierdoor tobben we onnodig langer dan nodig is. Aarzel niet en bel om te kijken of ik jou met jouw probleem kan helpen.

Het leven is een proces, we gaan van A naar Z. In het engels spreken ze over process en processing. Soms moet (!) je tijdens het proces even stil staan om de dingen te verwerken. Door de combinatie van coaching, counselling en EFT kan ik jou zowel in het proces als bij de processing begeleiden.

eigenwijsje ik kies mijn eigen weg

Kosten

  • enkele sessie: 95,- (duur 1 á 1,5 uur)
  • pakket van 3 sessies 255,- (30,- korting)
    geldig: half jaar na aankoop
  • pakket van 6 sessies 475,- (95,- korting)
    geldig: één jaar na aankoop

Een afspraak kan tot 24 uur vóór de afspraak kosteloos afgezegd of verplaatst worden. Avond of weekend tarief extra 30 euro.

Kosten zakelijk
Coaching / Counselling voor bedrijven: 100,- per uur. (excl. 21% btw coaching, counselling 0% btw)

Vergoeding
De Counselling-consulten worden bij een aanvullende verzekering (deels) vergoed door vele zorgverzekeraars. (zie lijst). Ik ben lid van de beroepsvereniging ABvC en RBCZ.

beroepsvereninging counselling

Hoeveel sessies?
Het leven is geen stappenplan, maar een proces waarin we stappen zetten. Voor elke stap heb je 1 tot 8 sessies nodig. Alle sessie zijn persoonlijk op maat. Neem gerust contact met mij op om te overleggen.