06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

EFT Behandeling

wat kan je verwachten van een EFT behandeling?

Contact

EFT Behandeling

Wat kan je verwachten van een EFT behandeling?
Tijdens de EFT behandeling, gaan we dieper in op achterliggende thema’s, emoties en gedachten. Terwijl jij je focust op wat je voelt en ervaart, klop ik op verschillende meridiaanpunten op je hoofd en hand. Je zit gewoon naast mij op een stoel, met chocola en thee binnen handbereik. Je mag je ogen dicht of open doen, wat je zelf het prettigst vind.

D.m.v. coaching en  EFT kijk je naar waar je NU tegen aanloopt, en of dit een trigger heeft met je verleden. Deze trigger sporen we op en veranderen deze door de emotionele lading er van af te halen en te vervangen door positieve overtuigingen. Ik geef je ook tools mee, hoe je in het nu anders met de situatie om kan gaan.

EFT gaat verder waar praten stopt.
Met praten en met de ratio alleen los je vaak je probleem (helaas) niet op, hoe vaak hoor ik mijn klanten zeggen: “Ik wist het wel, maar het voelde niet zo”. Precies, en daar is EFT zo mooi hulpmiddel voor.

Kan EFT wel als ik geen concrete herinneringen heb?
Dit is geen probleem, omdat we met jouw perceptie werken, hoe jij het hebt ervaren en opgeslagen is jouw waarheid, vandaaruit werken we, of dit nu klopt of niet. Als je geen beelden hebt, werken we met gevoel of met overtuigingen die je gelooft.

Is EFT niet eng?
Nee, totaal niet, we gebruiken ook humor. Het is heel bevrijdend om je gevoelens toe te mogen staan. We sluiten altijd af met een goed gevoel en je gaat met een opgelucht gevoel de deur uit.

Bijwerkingen na een EFT sessie
Reken erop dat je na een EFT sessie behoorlijk moe kan zijn, dit hoeft echter niet, hoe dan ook drink veel water en rust lekker uit. Het ontladen en loslaten van emoties kan je tijdens de sessie fysiek gewaar worden doordat je moet gapen, boeren, en soms heb je trillingen.

De leukste bijwerking is dat je weer toegang hebt tot de vergeten positieve gedachten en beelden over jezelf!

Neem contact op, voor een persoonlijke EFT sessie of voor vragen,
info@EFTcoaching.nl