De meeste mensen die hulp vragen lopen al een tijdje met hun probleem rond. We vinden dat we het maar moeten accepteren of we willen het zelf oplossen of we schamen ons ervoor. Mijn advies: wacht niet te lang, hulp vragen is geen schande of teken van zwakheid, maar juist een teken van kracht en eigen waarde. Want als jij beter in je vel gaat zitten, dan straal je dat uit naar buiten en daar profiteert iedereen van mee. Dus hulp vragen voor jezelf is altijd een win-win situatie! Niemand kan en hoeft het alleen te doen.

Neem gerust contact met mij op, ook als je twijfelt en eerst meer informatie of geruststelling nodig hebt, maar hoe dan ook blijf er niet mee zitten!

Voorbeelden van hulpvragen:

Ik heb last van bloosangst en sociale fobie

Ik wil inzicht waarom ik mij zo gedraag in mijn relatie

Ik heb verlatingsangst, heb moeite om liefde te ontvangen

Voor mijn werk moet ik presentaties houden en ik heb last van spreekangst

Ik durf mezelf niet te laten zien

Ik wil mijn echtscheiding verwerken, pieker veel en heb soms paniekaanvallen

Ik vind het moeilijk om met liefde om te gaan, ik wil mijn angstpatronen doorbreken

Ik wil uit mijn comfortzone, mezelf en mijn waarden en normen beter leren kennen

Ik heb last van een negatief zelfbeeld, voel me minder dan de rest

Ik ben vroeger erg veel gepest en heb er nog last van

Ik ben vroeger seksueel misbruikt

Ik wil bepaalde thema’s uit mijn jeugd verwerken

Ik voel veel stress en boosheid

Ik wil leren omgaan met mijn hooggevoeligheid (HSP) en grenzen aan te geven.

Ik wil omgaan met het verlies van mijn kind

Ik voel me onzeker op mijn werk, heb teveel bevestiging nodig

Ik wil de dood van mijn moeder verwerken

Ik heb last van mijn burn-out, angst, depressie, stress en lichamelijke klachten

Ik heb moeite om voor mezelf op te komen en mijn mening te durven zeggen

Ik trek de verkeerde mannen aan

Ik kan mijn zus niet vergeven

Ik vind het moeilijk om alleen te zijn

Ik heb last van allerlei angsten en zit teveel in mijn hoofd

Ik ben niet tevreden over mijn verleden, vaak last van stress, paniekerig en onzeker

Ik ervaar al enkele jaren somatische klachten

Ik loop recentelijk ergens tegen aan

Ik ben bang voor naalden, prikangst

Hoe pijnlijk of heftig je verhaal of probleem ook is bij Lo hoef je niet onnodig veel te vertellen. De EFT methode en de manier waarop Lo deze gebruikt biedt bovendien meteen hulp. Echt zo fijn. Voor mijn gevoel staat 1 behandeling bij Lo gelijk aan 20 praatsessies, maar dan zonder de pijnlijke weg van onnodig het verleden doorworstelen. Bij Lo voel ik me altijd veilig en vooral.. normaal.

Vrouw, 41 jaar

Lo luistert heel goed naar wat je zegt en wat je niet zegt. Ik denk dat het voor elk mens goed zou zijn om jaarlijks af en toe een mentale onderhoudsbeurt te krijgen! Want waarom houden we tenslotte wel ons lichaam gezond (sporten etc) maar steken we geen geld en energie in onze psyche!

Vrouw, 36 jaar

Na 2 (gewone) coachingssessies wou ik EFT wel eens ervaren. Totaal heb ik 3 EFT-sessies gehad. Het was een enorme beleving, een soort grote emotionele schoonmaak. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.

Man, 44 jaar

Het voelt meer als een speelafspraak als ik naar Lo ga want we moeten altijd veel lachen. (meisje, 10 jr)

Meisje, 10 jaar

Door EFT coaching ben ik meer van mezelf gaan houden, heb ik meer zelfvertrouwen, meer zelfwaardering.

Eloise Brouwer

Nogmaals dank, respect en waardering voor de EFT sessie. Professie gekoppeld aan empathie en (levens/werk) ervaring. Chapeau!

Noldar Communicatie

Lo heeft me met behulp van EFT en coaching een duwtje in de goede richting gegeven, waardoor ik situaties (gezondsheids issues) ben aangegaan die ik liever ontliep.

Vrouw, 34 jaar

Ik ben een paar keer bij Lo geweest omdat ik last had van een negatieve overtuiging. Deze overtuiging belemmerde mij in het contact met andere mensen. Daar wilde ik verandering in brengen zodat ik me niet meer belemmerd voelde in wie ik wil en mag zijn.

Vrouw, 32 jaar


Ik kan een ieder die aan zich zelf wil werken, zowel fysiek als mentaal, Lo van Beers van aanbevelen.

Vrouw, 42 jaar

Ik fietste bij jou weg en had het gevoel alsof ik jarenlang met een zonnebril op had gelopen, ik zag zoveel kleur opeens, het was een geweldige ervaring! En ja, dat heb ik voor een groot deel zelf gedaan maar jouw aandeel daarin was niet onbelangrijk.

Vrouw, 44 jaar

Ik ben door Lo behandeld voor een kattenallergie (kriebel in mijn keel, tranende ogen, lekkende neus en in het ergste geval moeite met ademhalen). Zij behandelde mij door middel van EFT en NLP. Dit heeft erg geholpen! De allergie is nu weg!

Vrouw, 21 jaar

Het zelf kunnen toepassen van EFT geeft me een hele geruststelling omdat ik weet dat ik mezelf kan helpen de grotere emoties te kanaliseren en mezelf weer te hervinden.

Vrouw, 32 jaar

Het zelf kunnen toepassen van EFT geeft me een hele geruststelling omdat ik weet dat ik mezelf kan helpen de grotere emoties te kanaliseren en mezelf weer te hervinden. Eigenwaarde aan de keukentafel, ik had me niets beters kunnen wensen. Dank je Lo, niet alleen voor mezelf maar ook dat je me laat voelen de grotere verbondenheid die we als mensen met elkaar hebben. Ik merk dat ik de laatste tijd enorm geniet om zomaar met ‘vreemden’ te praten, bij de bus, in de supermarkt, in de wachtkamer en ik heb er veel plezier en vervulling door, wat ik voorheen echt niet durfde.

 

Vrouw, 48 jaar

Ik had EFT zelf thuis al geprobeerd en deze methode sprak mij aan. Tijdens de EFT sessies, maar ook in de gesprekken met Lo ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ze gaf mij goede feedback waardoor ik bepaalde dingen anders kon gaan zien. Ik vind Lo een prettig persoon, ik voelde me direct op mijn gemak. Daarnaast heeft ze veel ervaring en weet ze waar ze het over heeft. De coachingssessies hebben invloed gehad op hoe ik reageer op bepaalde mensen. Ik ben erg blij met de veranderingen die ik bij mezelf bemerk. Ik zou zo weer naar Lo toe gaan als ik ergens anders tegenaan loop. Je bent bij haar in liefdevolle en deskundige handen!

Vrouw, 40 jaar