EFT sessions also in ENGLISH 06 416 388 14 info@EFTcoaching.nl

EFT Workshop Amsterdam

Privé les is mogelijk, ook in combinatie met de online training EFT Thuis toepassen. 
Vraag gerust naar de mogelijkheden.

EFT Basis I

1-daagse basis EFT workshop: In deze EFT workshop, leer je de basis van EFT, zodat je zelf thuis kan kloppen op fysieke en emotionele klachten met EFT. Je leert hoe je stress en spanning los kan laten op een zeer eenvoudige manier.

Deze workshop is los te volgen.

Eén maand extra email ondersteuning.

EFT Basis II

2-daagse basis EFT workshop: In deze 2-daagse workshop leer je hoe je EFT effectief kan toepassen op recente en oude emotionele gebeurtenissen. Je leert hoe je kernovertuigingen en negatieve imprinten kan opsporen, dit is de heilige graal van EFT! Je leert verschillende technieken. Voorwaarde is dat je de basis van EFT (zoals in de 1 daagse workshop) helemaal kent en beheerst.

Gratis intake, email-ondersteuning en nagesprek bij de 2-daagse training.

EFT verdieping

3-daagse EFT Training Verdieping. Je leert de Matrix Reimprinting uitgebreid met mijn eigen bevindingen.

Je leert hoe je een stap verder kan gaan met EFT voor jezelf en voor anderen. Maak de stap van hoofd naar hart! In de gevorderde EFT training gaan we de verdieping in met onszelf en met de ander, o.a met The Matrix Reimprinting, trauma, innerlijk kindwerk, verslavingen, fobieën.

Kijk voor meer info op mijn uitgebreide site http://keukentafelcounselling.nl of informeer naar de mogelijkheden.

Overwin je vliegangst

 

Workshop: overwin je vliegangst. Heb jij vliegangst of ken je iemand met vliegangst? Deze workshop biedt echt hulp!

Ook al weet je dat ze zeggen dat vliegen volkomen veilig is, en dat je niet bang hoeft te zijn, toch voel dat niet zo.

Je wilt vliegen voor je vakantie, je baan of om vrienden en familie op te zoeken, maar je stelt dit uit of ondergaat de vliegreis met allerlei doemscenario’s in je hoofd.

Privé training

 

Privé EFT Training: Wil je liever niet in een groep, maar wel EFT leren? Of wil je EFT leren specifiek voor jouw probleem? Geef je dan op voor een privé Workshop. Ook de EFT II en verdieping is mogelijk om privé te volgen

In deze privé workshop krijg je vooraf een intake gesprek en passen we de workshop op maat aan. Kijk voor meer info op mijn site http://keukentafelcounselling.nl of informeer naar de mogelijkheden.

Maak je eigen groep

Heb jijzelf een groep en/of wil je gericht EFT aan een thema koppelen? Bijvoorbeeld: omgaan met verlies, omgaan met moeilijke mensen, helpers-syndroom, hsp, grenzen stellen, nee zeggen, eigenwaarde? Of wil je informatie over EFT of een EFT introductiecursus?

Neem gerust contact met mij op voor het bespreken van de mogelijkheden. Ik begeleid groepen  bij mij thuis of op lokatie.