06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Wil je echt werken aan jezelf, doorgroeien naar je next level? Gratis online kennismakings gesprek van ongeveer 30 minuten.

Weet je wat je niet wilt? Dan weet je ook wat je anders wilt! 🙂

Op welk gebied in jouw leven loop je vast of draai je in kringetjes? Op welk gebied in jouw leven heb je moeite om het gewenste resultaat te manifesteren? Het kan in je relatie, financieel, werk, familie of gezondheid zijn. Het kan van alles zijn, iets zit vast, waardoor je blijft herhalen wat je doet, vaak onbewust.

Je hebt bv. het verlangen naar een fijne relatie, maar je trekt steeds de verkeerde partners aan, of bazige werkgevers. Je wilt je happy voelen, tevreden, maar op een of andere manier kan je je patronen niet doorbreken. Heel vaak hoor je jezelf zeggen: “Heb ik weer!”

EFT Amsterdam Lo van Beers

Als je een toverstafje had, wat zou je dan willen veranderen?

Het goede nieuws is dat je kan veranderen wat je anders wilt. Je kan iets doen aan de blokkades die jouw saboteren om daar te komen waar je graag wilt zijn. Deze blokkades draaien vaak op volle toeren op de achtergrond en bepalen – vaak onbewust – de koers van jouw leven. Hierdoor kan je je een “slachtoffer” voelen en de schuld geven aan de omstandigheden. Of je richt al je aandacht om de buitenwereld te veranderen zodat jij er geen last meer van hebt… en dan komt het weer in dezelfde of een andere vorm terug, ken je dat?

De Wet van Aantrekkingskracht zegt: ” Wat je uitzendt trek je aan”. En als je je vibratie verandert, verandert dus ook wat je gaat aantrekken/ervaren. Maar vaak weten we niet wat we echt uitzenden.

Wil jij weten wat jij (onbewust) uitzendt. Wil je weten wat jou tegenhoudt, en hoe je die wissel weer om kan zetten? Boek dan een gratis een kennismakingsgesprek.

Ik help je graag – met mijn kennis, wijsheid en de theorie van de Wet van Aantrekking – om jou weer terug op jouw eigen spoor te zetten.

Na deze eerste sessie kun je zelf voortbouwen wat je geleerd hebt of je kan de grote sprong wagen om intensief te gaan werken met mij in wekelijkse sessies.

“De gratis gesprek heeft mij bewust gemaakt van mijn patroon”

“Ik kan me nu weer richten op de positieve aspecten van mijn herinneringen. Ook ben ik zelf maar aan het tappen geslagen. Ik vind het waanzinnig wat er in mijn brein gebeurt, ik voel de verschuiving in mijn hoofd/gevoel.”

Gratis kennismakingsgesprek + vervolgsessies
“Mijn vraag was hoe het komt dat ik niet de freelance opdrachten aantrek die ik wil. In een vraaggesprek, pelde Lo laag voor laag zodat we al snel bij de kern kwamen. En gaandeweg dit gesprek werd de energie-shift al voelbaar. Mijn gemoedstoestand veranderde in die korte tijd en is sindsdien onveranderd positief gebleven. Als je mij zou vertellen dat het mogelijk zou zijn, om in zo’n betrekkelijk korte tijd tot zo een grote verandering te komen, had ik je niet geloofd. Maar nu dat ik dat zelf heb ondervonden, kan ik niet anders dan het jou ook aanbevelen. Mijn mindset omtrent mijn blokkades werden opeens duidelijk en heb ik concrete tools gekregen om dat vast te houden. Een echte aanrader dus!

    Duur: 30 minuten
    Online beeldbellen via Zoom of zonder beeld bellen met de telefoon.

    ps mocht je binnen 48 uur geen antwoord krijgen bel dan naar 0641638814