06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

EFT ervaringen – reviews

“Twee jaar geleden heb jij mij moed ingesproken om mijn droom achterna te gaan. Ik kreeg beetje bij beetje wat meer vertrouwen in mezelf. En vandaag kreeg ik mijn diploma en heb ik een vast contract gekregen waar ik al zo lang wilde werken. Hartelijk dank voor het duwtje in mijn rug die ik nodig had!!”

“Het kennismakings gesprek heeft mij bewust gemaakt van mijn patroon”

“Ik kan me nu weer richten op de positieve aspecten van mijn herinneringen. Ook ben ik zelf maar aan het tappen geslagen. Ik vind het waanzinnig wat er in mijn brein gebeurt, ik voel de verschuiving in mijn hoofd/gevoel.”

“Mijn vraag was hoe het komt dat ik niet de freelance opdrachten aantrek die ik wil. In de sessies pelde Lo laag voor laag zodat we al snel bij de kern kwamen. En gaandeweg kwam er een energie-shift, waardoor alles anders voelde. Mijn gemoedstoestand veranderde instant en is sindsdien onveranderd positief gebleven. Als je mij zou vertellen dat het mogelijk zou zijn, om in zo’n betrekkelijk korte tijd tot zo een grote verandering te komen, had ik je niet geloofd.  Mijn mindset omtrent mijn blokkades werden opeens duidelijk en heb ik concrete tools gekregen om dat vast te houden. Een echte aanrader dus!

Rosa (34) is een alleenstaande moeder van 2 kinderen en sinds kort gescheiden. Hulpvraag: verwerken van scheiding, 2 sessies

Tijdens de sessie wordt snel duidelijk dat het onverwerkte verdriet van het overlijden van oma de scheiding extra bemoeilijkt.

“Ik vond het vooral fijn om de laatste momenten met mijn oma weer te herbeleven. Het voelde alsof ik daar bij haar was en door me te verbeelden hoe ik het anders had gedaan als het aan mij lag destijds, leek het dat ik daarna vrede voelde om haar te laten gaan. Zij en ik hebben opnieuw afscheid van elkaar genomen. Dat werkt erg bevrijdend, want al die jaren heb ik het verdriet en pijn meegedragen dat mij en haar onrecht is aangedaan doordat ik niet tot haar laatste adem bij haar kon zijn. Met die pijn en verdriet wordt je je hele leven geconfronteerd op momenten van je aan iets binden of loslaten. Wanneer er acceptatie plaatsvindt van hoe dingen in het verleden gegaan zijn, zijn de emoties die je aan die gebeurtenis doen denken, bewust of onbewust, minder aangrijpend. Daardoor blijf je niet steeds in het verleden leven maar in het nu. Ik kan het verdriet van mijn stuk gelopen huwelijk nu beter verwerken, omdat ik de oude pijn niet erbij voel nu. Ik ben geen machteloos klein kind meer dat al haar veiligheid kwijt is. Ik ben een volwassen vrouw die goed voor mezelf en mijn kinderen wil zorgen en die dat ook kan”.

Ik heb Lo als een warme, professionele coach ervaren. Ze voelt aan waar de kern van een probleem zit en pakt dit op een hele professionele manier aan. Haar empathie zorgt ervoor dat je je veilig voelt. Het is heel bijzonder om te merken dat haar therapie meteen effect heeft en een wezenlijk verschil maakt in het dagelijks leven. De combinatie van de diepgang en de praktische aanpak, maakt dat ik de therapie van Lo aan een ieder aan zal raden.

Vrouw, 32 jaar

Hoe pijnlijk of heftig je verhaal of probleem ook is bij Lo hoef je niet onnodig veel te vertellen. De EFT methode en de manier waarop Lo deze gebruikt biedt bovendien meteen hulp. Echt zo fijn. Voor mijn gevoel staat 1 behandeling bij Lo gelijk aan 20 praatsessies, maar dan zonder de pijnlijke weg van onnodig het verleden doorworstelen. Bij Lo voel ik me altijd veilig en vooral.. normaal.
Vrouw, 41 jaar

Lo luistert heel goed naar wat je zegt en wat je niet zegt. Ik denk dat het voor elk mens goed zou zijn om jaarlijks af en toe een mentale onderhoudsbeurt te krijgen! Want waarom houden we tenslotte wel ons lichaam gezond (sporten etc) maar steken we geen geld en energie in onze psyche!
Vrouw, 36 jaar

Na 2 (gewone) coachingssessies wou ik EFT wel eens ervaren. Totaal heb ik 3 EFT-sessies gehad. Het was een enorme beleving, een soort grote emotionele schoonmaak. Een geweldige ervaring die ik iedereen gun.
Man, 44 jaar

Het voelt meer als een speelafspraak als ik naar Lo ga want we moeten altijd veel lachen. (meisje, 10 jr)
Meisje, 10 jaar

Door EFT coaching ben ik meer van mezelf gaan houden, heb ik meer zelfvertrouwen, meer zelfwaardering.
Eloise Brouwer

Nogmaals dank, respect en waardering voor de EFT sessie. Professie gekoppeld aan empathie en (levens/werk) ervaring. Chapeau!
Noldar Communicatie

Lo heeft me met behulp van EFT en coaching een duwtje in de goede richting gegeven, waardoor ik situaties (gezondsheids issues) ben aangegaan die ik liever ontliep.
Vrouw, 34 jaar

Ik ben een paar keer bij Lo geweest omdat ik last had van een negatieve overtuiging. Deze overtuiging belemmerde mij in het contact met andere mensen. Daar wilde ik verandering in brengen zodat ik me niet meer belemmerd voelde in wie ik wil en mag zijn.
Vrouw, 32 jaar


Ik kan een ieder die aan zich zelf wil werken, zowel fysiek als mentaal, Lo van Beers van aanbevelen.
Vrouw, 42 jaar

Ik fietste bij jou weg en had het gevoel alsof ik jarenlang met een zonnebril op had gelopen, ik zag zoveel kleur opeens, het was een geweldige ervaring! En ja, dat heb ik voor een groot deel zelf gedaan maar jouw aandeel daarin was niet onbelangrijk.
Vrouw, 44 jaar

Ik ben door Lo behandeld voor een kattenallergie (kriebel in mijn keel, tranende ogen, lekkende neus en in het ergste geval moeite met ademhalen). Zij behandelde mij door middel van EFT en NLP. Dit heeft erg geholpen! De allergie is nu weg!
Vrouw, 21 jaar

Het zelf kunnen toepassen van EFT geeft me een hele geruststelling omdat ik weet dat ik mezelf kan helpen de grotere emoties te kanaliseren en mezelf weer te hervinden.
Vrouw, 32 jaar

Het zelf kunnen toepassen van EFT geeft me een hele geruststelling omdat ik weet dat ik mezelf kan helpen de grotere emoties te kanaliseren en mezelf weer te hervinden. Eigenwaarde aan de keukentafel, ik had me niets beters kunnen wensen. Dank je Lo, niet alleen voor mezelf maar ook dat je me laat voelen de grotere verbondenheid die we als mensen met elkaar hebben. Ik merk dat ik de laatste tijd enorm geniet om zomaar met ‘vreemden’ te praten, bij de bus, in de supermarkt, in de wachtkamer en ik heb er veel plezier en vervulling door, wat ik voorheen echt niet durfde.

 

Vrouw, 48 jaar

Ik had EFT zelf thuis al geprobeerd en deze methode sprak mij aan. Tijdens de EFT sessies, maar ook in de gesprekken met Lo ben ik tot nieuwe inzichten gekomen. Ze gaf mij goede feedback waardoor ik bepaalde dingen anders kon gaan zien. Ik vind Lo een prettig persoon, ik voelde me direct op mijn gemak. Daarnaast heeft ze veel ervaring en weet ze waar ze het over heeft. De coachingssessies hebben invloed gehad op hoe ik reageer op bepaalde mensen. Ik ben erg blij met de veranderingen die ik bij mezelf bemerk. Ik zou zo weer naar Lo toe gaan als ik ergens anders tegenaan loop. Je bent bij haar in liefdevolle en deskundige handen!
Vrouw, 40 jaar