06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Gratis kennismaking

Soms is het fijn om eerst even vrijblijvend kennis te maken. Dit werkt vaak drempelverlagend. Ik neem per telefoon contact met je op. In dit gratis half uur kan je mij allerlei vragen stellen. Ik hoor al vrij snel of ik je kan helpen. Wil je liever langskomen, dat mag natuurlijk ook!

Gratis kennismaking

EigenWaarde is investeren in jezelf. 

Sessie – 150 euro*

Eén counselling sessie, face tot face of online via zoom.
Duur sessie: 1 á 1,5 uur.

Na aanmelding neem ik binnen 24 uur contact met je op.
De factuur krijg je na de eerste sessie, je hoeft niet contant te betalen.

 

 

* De genoemde prijzen gelden alleen voor particulieren. Zakelijke tarieven via werkgever zijn 200 euro per sessie.

* Counselling is vrijgesteld van btw.

* Een gemaakte afspraak kan tot 48 uur van tevoren kosteloos verplaatst worden. Bij afzegging korter dan 48 uur van tevoren wordt de sessie, i.v.m. de gereserveerde tijd, volledig in rekening gebracht.

Heb je n.a.v. hierop nog een vraag of heb je een andere vraag? Neem gerust contact met mij op.

Worden de sessies vergoed?

Worden de sessies vergoed?
Counselling word steeds vaker (deels) vergoed bij een aanvullende verzekering door vele zorgverzekeraars. (zie lijst). Ik ben lid van de beroepsvereniging ABvC en RBCZ en aangesloten bij SCAG. Hierdoor ben ik ook verplicht om mij aan verschillende regels te houden, zie https://eftamsterdam.nl/eftamsterdam.nl/abvc/

Maar het belangrijkste is dat je achter jouw investering staat, hoe meer je gemotiveerd bent om te investeren kwa energie, tijd en geld in jouw progressie, hoe meer je uit de sessies zal halen.

 

Hoeveel sessies heb ik nodig?

Dit is afhankelijk van je vraag en behoefte. De meeste mensen ervaren na 3 sessies al verandering. Wil je ondersteuning hoe je deze veranderingen blijvend in de praktijk kan omzetten dan raad ik een traject van 10 sessies aan.

 

Kan je mij wel helpen?

Als je geen psychische achtergrond hebt kan ik je in theorie zeker helpen. Twijfel je, dan kan je altijd een kennismakingsgesprek inboeken. Ik zal je eerlijk antwoord geven.

 

Hoe vaak zijn de sessies?

Afhankelijk van je vraag en waar je nu staat plannen we samen de frequentie van je sessies in. Heb je op dit moment een urgent probleem, dan is het mijn advies om de sessies wekelijks in te plannen. Bij een langdurig traject zal ik adviseren om wekelijks, 2 wekelijkse of maandelijkse sessies in te plannen.

 

 

beroepsvereninging counselling

 

 

Via je werkgever

Counselling en/of coaching (excl. 21% btw) via je werkgever kan o.m. worden ingezet bij de volgende arbeidsgerelateerde situaties:

  • Stress, overspannenheid en burnout
  • Verzuimpreventie en reïntegratie
  • Motivatieproblemen
  • Problemen voortkomend uit de aard van de werkzaamheden
  • Aanpassingsproblemen bij verandering van functie of bij organisatieveranderingen
  • Verbeteren van persoonlijke effectiviteit en communicatie in de werksituatie
  • Problemen uit de privé-sfeer die van invloed zijn op het werk

Corona maatregelingen

Gedurende de corona-tijd doe ik voornamelijk online sessies via zoom. Is het toch nodig om langs te komen, en heb je geen verkoudheids-symptomen, dan zitten we op 1,5 m afstand. 

“Door de sessies met EFT en LoA geloof ik nu in mijn eigen droom, alles is binnen handbereik, ik stel doelen vanuit dit nieuwe denken. Ik focus me op positiviteit en groei, ik heb er echt zin in! “

Stuur een email naar info@eftamsterdam.nl met je naam, telefoonnummer en vraag naar of bel 06416388

Ik neem altijd binnen 24 uur contact met je op.