06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

EigenWaarde en/of groei begint bij investeren in jezelf.

De waarde (geld, tijd, energie) die jij investeert in jezelf is een investering die je meeneemt voor de rest van je leven. Vaak denken we dat we onze problemen alleen moeten kunnen oplossen, of dat we er niet zo’n probleem van moeten maken.

Achteraf zeggen mijn klanten vaak: Dit had ik mezelf veel eerder mogen gunnen.

1 losse counselling sessie: € 200

1 op 1 persoonlijke sessie, waar we dieper gaan kijken naar jouw hulpvraag. Ook zeer geschikt voor een “APK-tje”.
Je mag ook met iemand samen komen.

Duur: 60 á 90 minuten, afhankelijk van wat nodig is op dat moment. Per losse sessie betaal je een vast bedrag, er is geen uurtarief.

Afzeggen: Een afspraak kan tot 48 uur vóór de afspraak kosteloos afgezegd of verplaatst worden.

Avondtarief (na 17.30) of weekend-sessie extra 30 euro. Geen avondtarief bij videocall.
Sessies zijn 1 op 1 face tot face of online, vraag naar de mogelijkheden. Sessions are also in English. 

Pakketten counselling 1 op 1 – wekelijkse LoA-sessies.

Wil je meer vrijheid, vreugde, geluk en liefde in je leven? En ben jij er klaar voor om intensief wekelijks met mij aan de slag te gaan en echt voor het hoogste resutaat te gaan?

Met LoA en EFT heb je weer contact met je innerlijke leiding, je intuïtie, zodat je kunt beginnen met het creëren van het leven dat je echt wilt!

In de wekelijkse sessies gaan we je aantrekkingspunt bijstellen, nieuwe doelen stellen, negatieve overtuigingen, verwachtingen, blokkades en patronen ontmantelen, zodat jij weer de leiding hebt over je eigen leven.

Je leert hoe je de LoA voor je eigen doelen en wensen kan inzetten en hoe je je eigen vibratie af kan stemmen op dat wat je graag wilt, ongeacht wat er ook om je heen gebeurt.

Ik maak LoA voor jou praktisch en simpel, zodat jij het snapt en direct kan toepassen.

Voor iedereen die echt voor de verandering wilt gaan, die authentiek wilt leven en open staat voor begeleiding.

 

EigenWaarde Counselling & EFT Coaching is in 2021 vrijgesteld van btw.
Kijk voor vergoeding zorgverzekeraar

3 maanden counselling voor het beste resultaat

 • 12 sessies van 1 á 1,5 uur, waarvan 11 sessies wekelijks en na een maand 1 recap-sessie (life of via zoom)
 • Huiswerkopdrachten
 • Emailondersteuning
 • Online sessies via zoom
 • Kosten 2000 euro

Deze sessies zijn zeer geschikt als je het beste resultaat wilt behalen. Door de wekelijkse sessies blijf je on track en leer je gaanderweg ook hoe je zelf thuis LoA kan toepassen op meerdere thema’s en hoe je LoA in je dagelijks leven kan integreren voor een lichter en gelukkiger leven.

Voordat je een pakket afneemt, kan je altijd eerst een gratis call inplannen. Wil je direct starten met het pakket, dan plan ik voor de eerste sessie extra tijd in, zodat we ruim de tijd hebben om  jouw aantrekkingspunt te ontdekken.

 

1 maand counselling

 • 4 wekelijkse sessies van 1 á 1,5 uur
 • Huiswerkopdrachten
 • Emailondersteuning
 • Online sessies via zoom
 • Kosten 750 euro

Deze sessies zijn ook zeer geschikt als je al veel persoonlijk werk hebt gedaan en je wilt één thema extra aanpakken of voor de puntjes op de i.

 

Wil je eerst kennismaken, boek dan een gratis call. Dmv een aantal vragen wordt jouw punt van aantrekking duidelijk gemaakt en snap je waarom je het gewenste nog niet kan aantrekken. Je krijgt een tool mee, waar je thuis mee aan de slag kan. Daarna kan je beslissen hoe je verder wilt gaan: alleen of samen met mij met een van mijn counselings-pakketten.

 

EigenWaarde Counselling & EFT Coaching is in 2021 vrijgesteld van btw.
Kijk voor vergoeding zorgverzekeraar

Vergoeding en cliënteninformatie

Counselling word steeds vaker (deels) vergoed bij een aanvullende verzekering door vele zorgverzekeraars. (zie lijst).

Ik ben lid van de beroepsvereniging ABvC en RBCZ en aangesloten bij SCAG. Hierdoor ben ik ook verplicht om mij aan verschillende regels te houden, zie https://eftamsterdam.nl/abvc/

beroepsvereninging counselling

Via je werkgever

Counselling en/of coaching (excl. 21% btw) via je werkgever kan o.m. worden ingezet bij de volgende arbeidsgerelateerde situaties:

 • Stress, overspannenheid en burnout
 • Verzuimpreventie en reïntegratie
 • Motivatieproblemen
 • Problemen voortkomend uit de aard van de werkzaamheden
 • Aanpassingsproblemen bij verandering van functie of bij organisatieveranderingen
 • Verbeteren van persoonlijke effectiviteit en communicatie in de werksituatie
 • Problemen uit de privé-sfeer die van invloed zijn op het werk

Corona maatregelingen

Gedurende de corona-tijd doe ik voornamelijk online sessies via zoom. Is het toch nodig om langs te komen, en heb je geen verkoudheids-ssymptomen, dan zit je op 1,5 m afstand naast mij. 

Vragen over de sessies met LoA

LoA vragen
Wekelijkse sessies is dat niet te heftig?

Nee hoor, zekers niet. Alleen bij mij, gedurende de sessies praten we over het “negatieve”, maar deze overtuigingen worden vrijwel direct verandert in een realistisch positief perspectief. Thuis ga je aan het werk met de leuke huiswerkopdrachten en hou je je in principe alleen met het positieve bezig.

Ik wil me niet focussen op het negatieve

Je focust je alleen op het negatieve om het op te ruimen en om te zorgen dat er een positieve statement voor in de plaats komt. Je focust je dus niet op het negatieve als doel of om je identiteit hier uit te halen. Het doel blijft positief en gericht op jouw gewenste resultaat. Het negatieve, ofwel contrast, geeft je juist hele belangrijke aanwijzingen waar je juist kan groeien. Zonde om het kind met het badwater weg te gooien. Contrast geeft jou feedback over een situatie waar jij je macht nog weggeeft.

Gebruik je ook EFT bij de Wet van Aantrekking?

Jazekers, als emoties hoog zitten is EFT de perfecte tool om je lichaam en geest te helpen deze emoties te verwerken. Ook kan ik EFT inzetten als je teveel in je hoofd zit, of bij weerstand.