06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Gratis Bel Gesprek
Sessions also in English

In deze kosteloze telefonische kennismaking van maximaal 30 minuten kunnen we inschatten of we bij elkaar passen en wat ik voor jou kan betekenen.*

Vul het contactformulier in of stuur een email met je naam en telefoonnummer naar info@eftamsterdam.nl of bel 06 41638814. Ik bel of email je altijd direct terug.

Advies op maat over Counselling en/of EFT

Neem gerust contact op om te bespreken of EFT en/of coaching counselling ook iets voor jouw hulpvraag kan betekenen.  Of als je vragen hebt over vergoedingen, de sessies of andere vragen hebt. Ik neem altijd even de tijd voor je.  Je kan voor het maken van een bel-afspraak een email sturen of bellen, als je de voicemail krijgt spreek dan iets in dan bel ik je later terug. Het telefonisch gesprek is geheel vrijblijvend.

* Ik kan helaas geen mensen behandelen met zware psychiatrische aandoeningen en -klachten. Dit vraagt n.l. een andere specifieke begeleiding en ik gun iedereen de beste en juiste behandeling!

Boek je sessie

Wil je gelijk een afspraak maken, dat kan ook! Ik bel je dan terug voor het maken van een afspraak. Laat wel je telefoonnummer achter.

We gaan kijken naar jouw gedachten-patronen en overtuigingen. Hoe zijn deze ontstaan, als er emotionele ervaringen onder zitten dan verwerken we deze met EFT.  Als er verkeerde conclusies zijn getrokken, dan trekken we de conclusies weer recht.

Alle sessies zijn op maat geheel afgestemd op jouw proces, op waar je nu staat en wat jij wilt. Zodat jij jouw leven kan leiden op Eigen Wijze. Een leven dat bij jou als persoon helemaal past.

Ik ben  blijvend van de pijn in mijn hart verlost en voel me sterker en vrijer dan ooit!

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen oplossingen. Sta je open voor verandering, en zou je daarbij hulp willen? Maak een afspraak of vraag gerust een telefonisch oriënterend gesprek aan. Ik help je graag!

Meest gestelde vragen over EFT | Coaching | Counselling

Wat is het verschil tussen coaching en counselling?

Bij coaching is je hulpvraag gericht op een concrete stap die je in de toekomst wilt behalen. Je werkt ergens gericht naartoe. Het eindresultaat is meetbaar.

Counselling is een korte therapie, we staan ook stil bij wat de gebeurtenis voor jou betekent heeft kwa gedachten, gevoel, gedrag en gevolg . (de 5 G’s) Er wordt wat dieper gekeken en je krijgt inzicht hoe gedragspatronen ontstaan zijn en hoe je deze kunt veranderen. Ook bij councelling gaan we een doel opstellen.

Je kan kort door de bocht zeggen dat coaching het proces is van A naar Z, coaching staat ook niet echt lang stil bij emoties. In Engeland noemen ze een treinwagon en bus ook een coach. Je stapt erin en je hebt een duidelijk doel waar je naar toe wilt gaan.

Bij counselling ‘stop’ je waar je mee bezig bent en sta je stil bij de dieperliggende patronen en emoties. Het is tijd om wat er op je bordje is gekomen te verwerken en te verteren. Je krijgt dieper inzicht in de situatie en in jezelf. Je stopt niet echt, het voelen , ervaren en verwerken is een actieve stap en hoort bij de volgende stap in jouw proces.

In het kort komt het hier op neer, bij coaching gaat het over het proces en bij counselling over processing tijdens het proces.

Wat kan ik verwachten van een EFT behandeling?

Tijdens de EFT behandeling, gaan we dieper in op achterliggende thema’s, emoties, gedachten en patronen. Terwijl jij je focust op wat je voelt en ervaart, klop je op verschillende meridiaanpunten. Je zit gewoon naast mij op een stoel, met chocola en thee binnen handbereik. Je mag je ogen dicht of open doen, wat je zelf het prettigst vindt. (Tijdens coronatijd zit je op 1,5 m afstand van mij)

Omdat we ook met het onderbewuste werken kan het zijn dat je na de sessie moe bent. Geef hier gerust aan toe en drink voldoende water

Wat kost een EFT behandeling?

Klik hier voor de actuele kosten.

Afhankelijk van je zorgverzekering worden mijn sessies bij een aanvullende verzekering (deels) vergoed. Je kan ook je werkgever vragen voor vergoeding.

Hoe veel sessies heb ik nodig?

Afhankelijk van je hulpvraag en jouw investering kan je kiezen voor een aantal losse sessies. Meestal heb je na 3-5 sessies al resultaat. Maar om blijvend reultaat te behouden raad ik mijn pakketten aan van wekelijse sessies. wil jhe dit niet dan kan je kiezen voor losse sessies. 

Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan het verleden wel verwerken en er anders mee omgaan.
D.m.v. councelling en EFT en LoA kijken we waar je NU tegen aanloopt, en of dit een trigger heeft met je verleden. Deze trigger sporen we op en de daarbij behorende overtuigingen worden veranderd in een realistische positieve overtuigingen. Ik geef je ook tools mee, hoe je anders met de situatie om kan gaan. Maar altijd geheel op eigen wijze, de manier waarop en hoe moet wel bij jou passen.

Moet ik contant of per rekening betalen?

Je krijgt na afloop van de sessie een factuur mee. Dus je hoeft niet contant te betalen. De factuur kan je na betaling eventueel indienen bij je zorgverzekeraar. 

Kom je via je werk dan stuur ik de factuur naar je werkgever.

Kan de sessie ook online?

Ik geef online zoom-sessies, een heel prettig medium, waarin ik ook eventueel het scherm met je kan delen. 

 

Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan het verleden wel verwerken en er anders mee omgaan.
We kijken waar je NU tegen aanloopt. We kijken of dit een eenmalige gebeurtenis is of dat er een patroon onderligt wat een trigger heeft met je verleden. Deze trigger sporen we op en de daarbij behorende overtuigingen worden veranderd in een realistische positieve overtuiging. Ik geef je tools mee, hoe je anders met de situatie om kan gaan. Maar altijd alles geheel op eigen wijze, de manier waarop en hoe moet wel bij jou passen.

Met praten en met de ratio alleen los je vaak je probleem (helaas) niet op, hoe vaak hoor ik mijn klanten zeggen: “Ik wist het wel, maar het voelde niet zo”. Precies, en daar is EFT zo mooi hulpmiddel voor. Heb je nog vragen over EFT of over een EFT behandeling,  bel of email gerust voor meer informatie. Je krijgt altijd antwoord.