06 41638814 Dutch/English info@EFTamsterdam.nl

Maak een afspraak voor een sessie of vraag eerst een vrijblijvend telefonisch oriënterend gesprek aan *

Vul het formulier in of stuur een e-mail naar info@eftamsterdam.nl of bel/WhatsApp tijdens kantooruren: 0641638814

Vrijblijvend (bel)gesprek

Neem gerust contact op om te bespreken of EFT ook iets voor jouw hulpvraag kan betekenen.  Of als je vragen hebt over vergoedingen, de sessies of andere vragen hebt. Ik neem altijd even de tijd voor je.  Je kan voor het maken van een bel-afspraak het formulier invullen.  Of bel mij direct, als je de voicemail krijgt spreek dan iets in dan bel ik je later terug.

* Ik behandel geen mensen met zware psychiatrische aandoeningen en -klachten. Dit vraagt n.l. specifieke begeleiding en ik gun iedereen de beste behandeling!

EFT Behandeling

Wil je gelijk een afspraak maken, dat kan ook! Ik bel je dan terug voor het maken van een afspraak.

We leggen het probleem op tafel en gaan er open en eerlijk naar kijken. Wat wil je werkelijk, wat is je doel en wat houdt je tegen? Met EFT en counselling ruimen we oude patronen op. Je krijgt nieuwe informatie, inzichten en tools om er anders (maar geheel op jouw eigen wijze!) mee om te gaan. 

 

Ik ben  blijvend van de pijn in mijn hart verlost en voel me sterker en vrijer dan ooit!

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen oplossingen. Sta je open voor verandering, en zou je daarbij hulp willen? Maak een afspraak of vraag gerust een telefonisch oriënterend gesprek aan. Ik help je graag!

Wat kan je verwachten van een EFT behandeling?

Tijdens de EFT behandeling, gaan we dieper in op achterliggende thema’s, emoties, gedachten en patronen. Terwijl jij je focust op wat je voelt en ervaart, klop ik op verschillende meridiaanpunten. Je zit gewoon naast mij op een stoel, met chocola en thee binnen handbereik. Je mag je ogen dicht of open doen, wat je zelf het prettigst vindt.


Wat kost een EFT behandeling?

Een losse sessie kost 95,- en duurt 1 á 1,5 uur. Afhankelijk van je zorgverzekering worden mijn sessies bij een aanvullende verzekering (deels) vergoed. Je kan ook je werkgever vragen voor vergoeding. Na een eerste sessie heb je de mogelijkheid om een pakket af te nemen.


Hoe veel sessies heb je nodig?

Na de eerste sessie kunnen we bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Meestal tussen de 1 en 8 sessies afhankelijk van je leerdoelen. Alle sessies zijn persoonlijk op maat.

Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan het verleden wel verwerken en er anders mee omgaan.
D.m.v. councelling en EFT kijken we waar je NU tegen aanloopt,en of dit een trigger heeft met je verleden. Deze trigger sporen we op en de daarbij behorende overtuiging wordt veranderd in een realistische positieve overtuiging. Ik geef je ook tools mee, hoe je anders met de situatie om kan gaan. Maar altijd geheel op eigen wijze, de manier waarop en hoe moet wel bij jou passen.

Met praten en met de ratio alleen los je vaak je probleem (helaas) niet op, hoe vaak hoor ik mijn klanten zeggen: “Ik wist het wel, maar het voelde niet zo”. Precies, en daar is EFT zo mooi hulpmiddel voor. Heb je nog vragen over EFT of over de EFT behandeling, vul gerust het formulier (hier boven) in of bel voor meer informatie. Je krijgt altijd antwoord.