Maak een afspraak of vraag een 10 minuten gratis gesprek

EFT Behandeling


We leggen het probleem op tafel en gaan er open en eerlijk naar kijken. Wat wil je werkelijk, wat is je doel en wat houd je tegen?
Met EFT en counselling ruimen we oude patronen op. Je krijgt nieuwe informatie, inzichten en tools om er anders mee om te gaan. 

Ieder mens is uniek en heeft zijn eigen oplossingen.

Sta je open voor verandering, en zou je daarbij hulp willen? Maak een afspraak of vraag gerust om meer informatie. EFT heeft mij erg geholpen en dit gun ik jou ook.

Ik ben  blijvend van de pijn in mijn hart verlost en voel me sterker en vrijer dan ooit!

Wat kan je verwachten van een EFT behandeling?

Tijdens de EFT behandeling, gaan we dieper in op achterliggende thema’s, emoties, gedachten en patronen. Terwijl jij je focust op wat je voelt en ervaart, klop ik op verschillende meridiaanpunten. Je zit gewoon naast mij op een stoel, met chocola en thee binnen handbereik. Je mag je ogen dicht of open doen, wat je zelf het prettigst vind.


Wat kost een EFT behandeling?

Een losse sessie kost 95,- en duurt 1 á 1,5 uur. Afhankelijk van je zorgverzekering worden mijn sessies bij een aanvullende verzekering (deels) vergoed. Je kan ook je werkgever vragen voor vergoeding. Na een eerste sessie heb je de mogelijkheid om een pakket af te nemen.


Hoe veel sessies heb je nodig?

Na de eerste sessie kunnen we bepalen hoeveel sessies je nodig hebt. Meestal tussen de 1 en 8 sessies afhankelijk van je leerdoelen. Alle sessies zijn persoonlijk op maat.

Het verleden kan je niet veranderen, maar je kan het verleden wel verwerken en er anders mee omgaan.
D.m.v. councelling en EFT kijken we waar je NU tegen aanloopt,en of dit een trigger heeft met je verleden. Deze trigger sporen we op en de daarbij behorende overtuiging wordt veranderd in een realistische positieve overtuiging. Ik geef je ook tools mee, hoe je in het nu anders met de situatie om kan gaan

Met praten en met de ratio alleen los je vaak je probleem (helaas) niet op, hoe vaak hoor ik mijn klanten zeggen: “Ik wist het wel, maar het voelde niet zo”. Precies, en daar is EFT zo mooi hulpmiddel voor. Heb je nog vragen over EFT of over de behandeling, ik hoor ze graag!