06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Ik ben altijd al dol op de wet van aantrekkingskracht geweest, alleen het werkte niet voor mij… dacht ik 🙂

Ik dacht teveel na, terwijl het hier alleen om gaat hoe je je voelt. Waar je je aandacht op richt dat groeit, is een van de standaarduitspraken. Maar het gaat niet om de gedachten an-sich, het gaat om of dit waar voor jou voelt. Bij de LoA spreek je dan van vibratie. Wat je uitzendt, trek je aan. Als jouw vibratie geen match is met dat wat je graag wilt, dan kan je het gewenste eenvoudig niet ontvangen.

De LoA is niet zweverig, inmiddels is het allang wetenschappelijk bewezen dat  hoe we denken, voelen en handelen, de meeste dingen in ons leven, bepalen. Hoewel heel veel mensen er een heerlijke zweverige draai aan kunnen geven, zegt dat natuurlijk niets over de LoA.

Het is bewezen dat als jouw doelen niet overeenkomen met jouw waarden, dat dit leidt tot de aanmaak van het stresshormoon cortisol. Als je wel het leven leidt wat bij jou past wordt endorfine aangemaakt. 

Iedereen wil happy zijn, dus ik en jij ook. Maar dat betekent niet dat we niet juist kunnen groeien door tegenslag, of contrast, door datgene wat we (denken) niet te willen.

Ook is het belangrijk om te weten wat je punt van focus is. Want dat bepaalt de koers van je leven. Heel vaak wordt je focuspunt bepaalt door onbewuste negatieve emoties en patronen, waardoor je steeds hetzelfde – het niet gewenste – blijft aantrekken.

Ben je op zoek naar een counsellor die met de LoA werkt? Vraag een gratis kennismaking aan, en krijg direct inzicht waarom het jou nu nog niet lukt om het leven te creëren wat je graag wilt?

Boek dan een gratis kennismaking