06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

? Ken je dit?
Ken je deze leuze? Verander je gedachte (vibratie), verander je leven? En soort trekt soort aan? In dit youtube filmpje zie je dit echt gebeuren. Dit filmpje is echt subliem, een must see voor alle LoA liefhebbers!!

? Spooky
In het filmpje wordt het geluid van de snaren van een gitaar opgenomen. Vervolgens wordt de geluidsopname van elke snaar afzonderlijk afgespeeld en je ziet dan dat alleen die bijbehorende snaar fysiek meetrilt bij het horen van zijn geluid van de opname!! Huh??

Elke snaar reageert fysiek op zijn eigen bijbehorende geluid/frequentie. Dit kan je vertalen naar de realiteit volgens LoA: Elke frequentie vertegenwoordigt een bijpassende fysieke werkelijkheid. Of terwijl: Je kan het pas ervaren als je een vibrationele match bent.

?️  Voorbeeld
De gitaar staat symbool voor een thema, bv eigenwaarde. Elke snaar op de gitaar vertegenwoordigt een verschillend niveau van eigenwaarde. De laagste toon/frequentie snaar staat voor lage eigenwaarde en de hoogste toon/frequentie staat voor hoge eigenwaarde.

Jouw aantrekkingspunt bepaalt welk level van de 5 snaren geactiveerd wordt.

? Conclusie
Wat je aantrekt of ervaart wordt dus bepaald door je trillingsfrequentie en NIET door je ACTIE of INSPANNING. Als de trilling niet overeenkomt met jouw gewenste snaar-uitkomst, dan kan je dat ook niet ervaren, het maakt het dus niet uit hoeveel actie en inspanning je doet. Het gaat echt om de vibratie, er moet een vibrationele match zijn.

Als je je aantrekkingspunt verandert, verandert je je vibratie en verandert wat je ervaart in de fysieke realiteit.

Ben je benieuwd wat jouw aantrekkingspunt is en wil je echt een eerste stap naar jouw gewenste uitkomst zetten? Elke maand geef ik enkele gratis calls, waarin jij jouw aantrekkingspunt gaat ontdekken. Laat me weten wat jij graag wilt veranderen en welke data/tijd uitkomt.

Veel aantrek-plezier!

Ps. Voor de EFT-ers: EFT kan je hierbij inzetten om de emoties/gedachten te verwerken die tussen jou en je gewenste uitkomst instaan.

.