06 41638814 also in English info@eftamsterdam.nl

Door het kloppen met EFT (Emotional Freedom Techniques) op de specifieke EFT punten worden emoties verwerkt en geneutraliseerd. Het kloppen zelf is kinderlijk-eenvoudig. Er bestaat één klop-protocol die je op elk probleem kan toepassen. Een kind kan de was doen!

Wat kan er dan nog fout gaan? Nou ja fout is een groot woord, want wat is fout? Elke ‘fout’ leidt je uiteindelijk ook weer naar wat je wel wilt. En 3x rechts is ook eenmaal links, dus waar hebben we het over? Maar hier spreek ik van fout in de zin van dat als je met EFT geen meetbaar resultaat boekt. Als je geen meetbaar resultaat boekt op korte termijn, dan verlies je vaak de motivatie om ermee door te gaan.

De meest gemaakte fouten zijn op nummer 1:

Je klopt te globaal
Het onderwerp waarmee je aan de slag gaat is te breed, het heeft te veel zijwegen, teveel gebeurtenissen. Bv: als je aan je eigenwaarde zou willen werken, dan heb je heel veel situaties meegemaakt waarin jij bevestigd werd in jouw gevoel van weinig eigenwaarde. Als je dan klopt op: Ook al is mijn eigenwaarde laag en ondanks dat hou ik van mezelf en accepteer ik mezelf. Dan duurt het wel maanden voordat je tastbaar resultaat merkt.

Maar wat kan je dan wel doen?

Klop op één specifieke gebeurtenis
Hoe specifieker een gebeurtenis, hoe meer meetbaar resultaat je bereikt. Het onderwerp kan dus zijn eigenwaarde en dan klop je op een specifieke gebeurtenis, waarin je ervaren hebt dat je een lage eigenwaarde voelde. Je maakt van die gebeurtenis één filmpje en geeft het een titel. Denk bv aan de serie Friends: elke aflevering begint met de titel ”The one that …” Dit doe je ook met jouw serie “Eigenwaarde” en je geeft het een titel: “De keer toen…”

Veel klopplezier!

#EFT #Amsterdam #EFT-TIPS #Hoe-moet-je-kloppen